O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Pokrmy z kapra

Kapr smažený podle Petra Voka

POMĚR:

4 porce kapra po 150 g, sůl, 8 zrnek pepře, lžička kmínu, asi 80 g hladké mouky, 2 vejce, 2 stroužky česneku, strouhanka a sádlo nebo olej na smažení.

POSTUP:

očištěné porce kapra opláchneme, osušíme, osolíme, posypeme čerstvě umletým pepřem, kmínem a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s rozetřeným česnekem, připravené porce kapra ve směsi omočíme, pak je obalíme ve strouhance a v rozehřátém tuku po obou stranách do červena vysmažíme.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Opečené nebo smažené brambory a tatarská omáčka.
Pro 4 osoby.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: česnek, hladká mouka, kapr, kmín, olej, pepř, sádlo, strouhanka, sůl, vejce
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 18:48:352018-11-24 18:48:35Kapr smažený podle Petra Voka
Mohlo by se vám líbit
Letní kapří polévka
Kapr zapékaný po selsku
Kapr dušený po plzeňsku
Silvestrovský kapr pečený
Žampionová rýže
Remuládová omáčka
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr smažený Kapr smažený v bramborovém těstíčku
Vyjet na začátek stránky