O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Pokrmy z kapra

Kapr pečený po valticku

POMĚR:

4 porce kapra, 50 g oleje, citrónová šťáva, 3-4 stroužky česneku, petrželka, celerová nať, trochu mletého pepře a sůl.

POSTUP:

Česnek utřeme se solí a smícháme s jemně nasekanou petrželkou, celerovou natí a pepřem. Každou porci kapra touto směsí potřeme a necháme ¼ hodiny odležet. Takto připravené porce kapra opékáme na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova a před podáváním je pokapeme citrónovou šťávou.
Podáváme jako samostatný pokrm
Příloha: Vařené brambory a salát ze syrové zeleniny.
Pro 4 osoby.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: celerová nať, česnek, citrón, kapr, olej, pepř, petrželka, sůl
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 18:28:522018-11-24 18:28:52Kapr pečený po valticku
Mohlo by se vám líbit
Jihočeská kapří polévka zadělávaná
Smažené topinky
Bramborové hranolky smažené (Pommes frites)
Letní kapří polévka
Kapr pečený na oleji s křenem
Kapr vařený s celerem
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr pečený s pikantní studenou omáčkou Kapr pečený po mlynářsku
Vyjet na začátek stránky