O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Kapr ve studené kuchyni

Kapr marinovaný po orientálsku

Poměr:

6 porcí vařeného nebo pečeného kapra, 3 tvrdší rajčata, 2 sterilované červené papriky (kapie), 2 kyselé okurky, 100 g cibule, 3/16 l octa, 1/8 l vody, 1/16 l oleje, trochu soli a mletého pepře, lžička hladké hořčice a lžička worcestrové omáčky.

Postup:

Oloupanou cibuli, rajčata a kyselé okurky nakrájíme na tenká kolečka a dáme do mísy. K tomu přidáme na obroučky nakrájenou papriku, trochu vše osolíme a promícháme. Z uvařených nebo upečených porcí kapra opatrně odstraníme kosti, porce narovnáme do hlubší skleněné mísy a posypeme je připravenou zeleninovou směsí.
Do hrnečku dáme hořčici, worcestrovou omáčku, sůl, pepř, ocet, vodu a olej, dobře rozkvedláme a nalijeme na připraveného kapra. Takto upraveného kapra postavíme na kratší dobu do chladu.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Chléb.
Pro 6 osob.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: hořčice, kapr, kyselé okurky, papriky, rajčata, worcestrová omáčka
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 16:26:222018-11-24 16:26:22Kapr marinovaný po orientálsku
Mohlo by se vám líbit
Majonéza se smetanou (smetanová)
Kapr s chřestem po italsku
Rizoto s kapřím masem
Kapr pečený
Kapr dušený s kaparovou omáčkou
Kapr vařený namodro s máslem nebo omáčkou
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr marinovaný po hambursku Kapr marinovaný po italsku
Vyjet na začátek stránky