O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům

Majonéza se smetanou (smetanová)

POMĚR:

300 g okořeněné majonézy (viz recept č. 156), 2 vrchovaté lžíce šlehané smetany, trochu citrónové šťávy a lžička cukru.

POSTUP:

Majonézu dáme do porcelánové misky, přidáme cukr, citrónovou šťávu a vařečkou lehce přimícháme šlehanou smetanu. Majonézu ihned upotřebíme k přípravě speciálních majonéz a jemnějších druhů salátů nebo jako přílohu ke kapru vařenému a smaženému.
Pro 6 osob.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: citrón, cukr, hořčice, majonéza, ocet, pepř, smetana, sůl, worcestrová omáčka
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 17:09:132018-11-27 04:25:57Majonéza se smetanou (smetanová)
Mohlo by se vám líbit
Kapr s jablky pečený v alobalu
Rybí jaternice
Kapr zapékaný s vejci
Kapří hašé na lasturách
Kapr marinovaný pro labužníky
Kapr pečený v alobalu
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Hořčicová omáčka Majonéza okořeněná
Vyjet na začátek stránky