O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Rohlíky plněné kapřím masem, pečené v alobalu

POMĚR: 6 rovných rohlíků, 400 g pečeného kapřího masa, 50 g másla, lžička sardelové pasty, 80 g nastrouhaného ementálu a alobal.

POSTUP: Rohlíky rozřízneme podél na dvě půlky. Dolní půlku rohlíku trochu vydlabeme a vzniklý důlek slabě potřeme máslem, promíchaným se sardelovou pastou. Do takto připravených dolních půlek rohlíků rozdělíme pečené vykostěné a na kousky rozebrané kapří maso, povrch rybího masa posypeme sýrem a vrchními půlkami rohlíků, potřenými zespodu sardelovým máslem, zakryjeme. Naplněné rohlíky dobře zabalíme do alobalu, narovnáme vedle sebe na plech a v horké troubě asi 10 minut pečeme. – O dovolené u táboráku je pečeme, dobře zahrabané do žhavého popela, asi 15 minut. Nad zahrabanými rohlíky však už dále netopíme.
Podáváme k čaji nebo bílému vínu.
Pro 3 osoby.

10.12.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: alobal, ementál, kapří maso, máslo, rohlíky, sardelová pasta
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-12-10 00:41:012018-12-10 00:41:02Rohlíky plněné kapřím masem, pečené v alobalu
Mohlo by se vám líbit
Holandská omáčka
Čištění rybího vývaru
Kapří polévka s nočky
Kapr vařený namodro s máslem nebo omáčkou
Kapr vařený s celerem
Kapr pečený na paprice s topinkami
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Pirožky plněné kapřím hašé Rybí jaternice
Vyjet na začátek stránky