O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům

Okurkový salát

POMĚR:

600 g okurek, 1 /16 l vody, 1/16 l octa nebo citrónové šťávy, lžíce oleje, trochu soli, mletého pepře nebo sladké mleté papriky a cukr podle chuti.

POSTUP:

Štíhlejší zelené okurky oloupeme, špičkou asi na 2 cm od okraje odkrojíme a na skrojku ochutnáme, není-li hořká. Poté okurku nakrouháme na tenké plátky nebo na nudličky a vložíme do misky. Skleníkové okurky neloupeme, pouze je omyjeme a nakrouháme na tenké plátky. Z ostatních přísad si zhotovíme marinádu, nalijeme ji na okurky a salát lehce promícháme.
Podáváme k pečenému a smaženému kapru.
Pro 6 osob.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: citrón, cukr, mletá paprika, ocet, okurky, olej, pepř, sůl
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 17:14:182018-11-27 04:25:04Okurkový salát
Mohlo by se vám líbit
Kapr pečený v alobalu
Fazolky vařené po francouzsku
Míchaná vejce s kapřím masem (jako mozeček)
Barvení a upotřebení rosolu
Staročeská kapří polévka
Kapr vařený s celerem
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Celerový salát s vlašskými ořechy Rosol (aspik) – rychlá úprava bez čištění
Vyjet na začátek stránky