O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Vývary a polévky z kapra

Kapří soljanka čirá po moskevsku

POMĚR:

1 ¾ l čirého rybího vývaru (viz recept č. 14), sůl, 600 g kapřího masa zbaveného kostí a kůže, 12 oliv, 30 g kapar, 6 koleček citrónu a petrželka

POSTUP:

nejdříve si připravíme rybí vývar. – syrové rybí maso nakrájíme na kousky asi 50 g těžké, trochu je osolíme, vložíme do kastrolu, zalijeme ¼ l rybího vývaru a zvolna vaříme asi 12 ža 15 minut. Uvařené kousky kapra rozdělíme do šesti polévkových talířů nebo šálků, přelijeme zbylým horkým rybím vývarem, do každé porce dáme dvě vypeckované olivy, několik kapar, kolečko citrónu a povrch polévky posypeme jemně rozsekanou petrželkou.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: citrón, kapary, kapří maso, olivy, petrželka, rybí vývar, sůl
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 17:48:502018-11-26 01:58:38Kapří soljanka čirá po moskevsku
Mohlo by se vám líbit
Kaparová omáčka
Francouzský salát
Hrášek zelený dušený
Rajčatový křen
Velikonoční kapr pečený
Kapr zapékaný po italsku
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapří polévka s nočky Kapr pečený po cikánsku
Vyjet na začátek stránky