O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Míchaná vejce s kapřím masem (jako mozeček)

POMĚR: 300 g vařeného nebo pečeného kapřího masa, 40 g másla, 60 g cibule, sůl, kmín, trochu mletého pepře a 5 vajec.

POSTUP: V kastrole na rozehřátém másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme vykostěné a na malé kousky rozebrané kapří maso, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme rozkvedlaná vejce a mícháme tak dlouho, až vejce kašovitě zhoustnou.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Slaní rohlíky.
Pro 4 osoby

10.12.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: cibule, kapří maso, kmín, máslo, pepř, sůl, vejce
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-12-10 00:32:342018-12-10 00:32:35Míchaná vejce s kapřím masem (jako mozeček)
Mohlo by se vám líbit
Vývar z kapra (Rybí vývar)
Rybí jaternice
Rybářská kapří polévka
Kapří nákyp (dietní)
Kapr se špenátem po florentinsku
Kapr na zelenině po rostocku
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapří hašé na lasturách Rizoto s kapřím masem
Vyjet na začátek stránky