O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Pokrmy z kapra

Kapr dušený na feferonkách

POMĚR:

6 porcí kapra, sůl, 6 stroužků česneku, 4 pálivé papričky – feferonky, 80 g másla a 2 dl přírodního bílého vína nebo rybího vývaru.

POSTUP:

Připravené porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a posypeme nadrobno nakrájenými feferonkami. V kastrole rozehřejeme máslo, do něho vložíme porce kapra kůží dolů a asi 8 minut opékáme. Pak porce kapra obrátíme, podlijeme vínem nebo vývarem a takryté pokličkou doměkka udusíme.
Podáváme s procezenou přírodní šťávou.
Příloha: Vařené nebo opékané brambory.
Pro 6 osob.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: bílé víno, česnek, feferonky, kapr, máslo, rybí vývar, sůl
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 18:37:432018-11-24 18:37:43Kapr dušený na feferonkách
Mohlo by se vám líbit
Kapr dušený v leču
Bramborové medailonky
Octový křen
Kapr vařený na modro s ořechovými brambůrky
Fazolky vařené po francouzsku
Kapr na zelenině po rostocku
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr dušený na zelenině s bílým vínem Kapr dušený na slanině po maďarsku
Vyjet na začátek stránky