O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Kapr ve studené kuchyni

Kapří kopečky po německu

POMĚR:

600 g pečeného kapřího masa, šťáva z poloviny citrónu, 1 ½ dl kysané smetany, 3 lžíce hladké hořčice, 2 jablka, trochu jemně rozsekané petrželky a kopru, sůl, mletý pepř nebo mletá sladká paprika a 4 listy hlávkového salátu.

POSTUP:

Upečené kapří maso zbavené kůže a kostí rozebereme na nepříliš malé kousky, pokapeme citrónovou šťávou, lehce promícháme, naplníme postupně do naběračky, trochu stlačíme, a to proto, aby se kapří maso při vyklápění nerozpadlo. Rybí kopečky vyklápíme na oprané listy hlávkového salátu. Nyní nalijeme do misky smetanu, přidáme hořčici, nastrouhaná jablka, bylinky a koření, dobře promícháme a touto pikantní marinádou rybí hromádky na hlávkových listech přelijeme. Jednotlivé porce ozdobíme na dílky nakrájenými rajčaty a petrželkou.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Slané rohlíky.
Pro 4 osoby.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: citrón, hlávkový salát, hořčice, jablka, kapří maso, kopr, kysaná smetana, mletá paprika, pepř, petrželka, sůl
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 16:31:462018-11-24 16:31:46Kapří kopečky po německu
Mohlo by se vám líbit
Kapr nadívaný pečený
Kapří smaženice
Hrášek zelený dušený
Rosol (aspik) – rychlá úprava bez čištění
Kapr zapékaný po moskevsku
Kapr pečený po gruzínsku
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr po židovsku Vánoční kapří salát
Vyjet na začátek stránky