O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Pokrmy z kapra

Kapr zapékaný po norsku

POMĚR:

4 porce vykostěného kapra, sůl, mletý pepř, 60 g másla, lžíce kopru, 3 dl smetany, 60 g strouhanky a 80 g nastrouhaného ementálu.

POSTUP:

očištěné, osolené a opepřené porce kapra vložíme vedle sebe do máslem dobře vymazané ohnivzdorné misky nebo kastrolu. Kopr opláchneme jemně rozsekáme, přidáme dos metany, dobře promícháme a nalijeme na kapra. Povrch posypeme strouhankou a nastrouhaným sýrem a zapékáme v horké troubě asi 20 až 30 minut.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: Vařené brambory a salát ze syrové zeleniny.
Pro 4 osoby.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: ementál, kapr, kopr, máslo, pepř, smetana, strouhanka, sůl
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 18:25:402018-11-24 18:25:40Kapr zapékaný po norsku
Mohlo by se vám líbit
Rohlíky plněné kapřím masem, pečené v alobalu
Tatarská omáčka
Hořčicová omáčka
Kapr dušený po polsku s šedou omáčkou
Kapr zapékaný s rajčaty
Kapr zapékaný s anglickou slaninou
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr zapékaný po italsku Kapr pečený
Vyjet na začátek stránky