O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Kapr s chřestem po italsku

POMĚR: 6 porcí kostí a kůže zbaveného uvařeného a vykostěného kapra, 600 g vařené rýže (viz recept č. 151), 300 g vařeného nebo sterilovaného chřestu a 4 dl rybí omáčky bílé (viz recept č. 29).

POSTUP: Na mísu upravíme rýži, kterou poklademe čerstvě uvařenou rybou. Pak rybu obložíme chřestem, přelijeme horkou omáčkou a ihned podáváme.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Pro 6 osob.

10.12.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: chřest, kapr, rybí omáčka bílá, rýže
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-12-10 00:35:302018-12-10 00:35:31Kapr s chřestem po italsku
Mohlo by se vám líbit
Kapr zapékaný s anglickou slaninou
Kapří salát
Kapr smažený
Rýže vařená
Kapr zapékaný po norsku
Kapr vařený po milánsku
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr se špenátem po florentinsku Kapr s mandlemi po španělsku
Vyjet na začátek stránky