O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Pokrmy z kapra

Kapr dušený na slanině po maďarsku

POMĚR:

6 porcí kapra po 150 g, vývar z ryb nebo z kostky masoxu, 120 g slaniny, 40 g nastrouhané cibule, sůl a 20 g mleté sladké papriky.

POSTUP:

Připravené porce kapra osolíme a v menším množství vývaru asi 12 minut podusíme. V kastrole rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nastrouhanou cibuli, trochu ji osmahneme, zaprášíme paprikou, podlijeme 2 dl vývaru z podušeného kapra a krátce povaříme. Do takto připravené přírodní omáčky vložíme podušeného kapra a asi 5 minut ještě podusíme. Hotového kapra upravíme na mísu, přelijeme omáčkou a posypeme jemně rozsekanou petrželkou.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Příloha: vařené brambory nebo bramborová kaše a salát ze syrové zeleniny.
Pro 6 osob.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: cibule, kapr, masox, mletá paprika, rybí vývar, slanina
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 18:38:072018-11-24 18:38:07Kapr dušený na slanině po maďarsku
Mohlo by se vám líbit
Kapří salát
Bramborový salát pestrý
Rybí jaternice
Kapří huspenina s houbami
Kapr dušený po řecku
Kapr pečený na roštu s petrželovým máslem
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr dušený na feferonkách Kapr dušený s kaparovou omáčkou
Vyjet na začátek stránky