O rybách všeobecně | Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
  • Úvodní strana
  • Recepty
  • Hledat
  • Menu
Pokrmy z kapra

Kapr pečený na sardeli se zeleninou

POMĚR:

4 porce kapra po 150 g, sůl, 150 g másla, 3 lžičky sardelové pasty, 120 g celeru, 120 g petržele a asi ½ l vývaru z ryb nebo z kostky masoxu.

POSTUP:

nejdříve máslo se sardelovou pastou dobře promícháme. Pak porce kapra nepatrně osolíme, potřeme polovinou sardelového másla, srovnáme vedle sebe do pekáčku, mezi jednotlivé porce nasypeme na kostičky nakrájenou zeleninu, podlijeme trochou vývaru a v troubě asi 10 minut dusíme. Pak porce kapra přendáme do jiného kastrolu, potřeme je zbylým sardelovým máslem a v troubě ještě asi 10 minut pečeme. Zeleninu ještě trochu podusíme a podáváme ji s vařenými brambory jako přílohu ke kapru.
Podáváme jako samostatný pokrm.
Pro 4 osoby.

24.11.2018/0 Komentáře/by admin
Značky: celer, kapr, máslo, masox, petržel, sardelová pasta, sůl, vývar z ryb
Sdílejte recept mezi své přátele
  • Sdílet na Facebook
  • Sdílet na Twitter
  • Sdílet na Google+
  • Sdílet na Linkedin
  • Sdílet na Tumblr
  • Share by Mail
http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png 0 0 admin http://www.receptynakapra.cz/wp-content/uploads/2018/11/logo_receptynakapra.png admin2018-11-24 18:18:342018-11-24 18:18:34Kapr pečený na sardeli se zeleninou
Mohlo by se vám líbit
Kapr pečený s pikantní nádivkou
Kapr po židovsku
Hrášek zelený s mrkví
Kapří sekaná
Kapr marinovaný po hambursku
Kapr zapékaný s vejci
0 komentářů

Přidejte komentář

Chcete se připojit do diskuse?
Neváhejte a pište!

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Rubriky

  • Kapr a jeho příprava před tepelným zpracováním
  • Kapr v teplé kuchyni
    • Omáčky teplé, vhodné ke kapru tepelně upravenému
    • Vývary a polévky z kapra
  • Kapr ve studené kuchyni
    • Rybí rosol (aspik) a rosolované kapří pokrmy
  • Kapří maso ve výživě
  • Než se pustíte do vaření
  • O rybách všeobecně
  • Pokrmy z kapra
  • Přílohy (příkrmy) ke kapřím pokrmům
    • Studené přílohy k teplým a studeným kapřím pokrmům
    • Teplé přílohy k teplým kapřím pokrmům
  • Speciální teplé pokrmy z kapřího masa

Líbí se nám

  • Rybářský svaz
  • Udírny na uzení ryb
  • Myslivecká Jednota

Rybářský svaz                  Udírny na uzení ryb                 Myslivecká jednota

Copyright © 2011 – 2019, www.receptynakapra.cz  |  Všechna práva vyhrazena.

Web vytvořilo digitální studio Fresh Mill – Tvorba webových stránek

Kapr pečený na smetaně s houbami Kapr pečený na sardeli
Vyjet na začátek stránky